Algemene Vragen

Wat is een Escape Room?

Maar wat is een escape room precies? In het kort komt het erop neer dat je met 4-7 personen opgesloten wordt in een “room” en je hebt 60 minuten de tijd om hieruit te ontsnappen. Om te ontsnappen dien je wel te bezitten over een dosis gezond verstand. Door verschillende opdrachten, raadsels, puzzels of leuke uitdagende spellen op te lossen kom je verder. Weet jij binnen 60 minuten de deur weer te openen?
Ontsnap jij in een super snelle tijd word je uiteraard opgenomen in de Wall of Fame.

Echte teambuilding!  Je zult moeten samenwerken om eruit te komen. Lukt het soms niet snel genoeg kun je om hints vragen!
Onze kamers zijn ten alle tijden van binnen uit te openen middels een nooddrukker.

Vanaf welke leeftijd zijn de kamers geschikt?

De Maya Tempel is vanaf 10 jaar te spelen. De ark en het mysterie hebben een adviesleeftijd van min 16 jaar. Het is zeker mogelijk deze kamers te spelen in familieverband waarbij sommige spelers jonger zijn. De Maya Tempel is zeker geen kinderachtige kamer. Ook voor volwassenen is dit een zeer uitdagende kamer.

Is een kinderfeestje ook mogelijk?

Onze Maya Tempel is geschikt om als kinderfeestje te beleven. Je speelt dezelfde kamer en opdrachten als bij de volwassen versie. Maar door makkelijkere hints doorloop je de kamer met succes! Kijk bij arrangementen om je kinderfeestje af te sluiten met bv een heerlijke gourmet.

Er zijn jongere kinderen bij mogen die meedoen?

In het geval dat ze worden begeleid door een volwassenen is dat geen probleem

Welke tijdstippen kunnen we starten?

Wij werken met zogenaamde bloktijden. De volgende starttijden zijn daarbij mogelijk:

10.00 uur / 11.30 uur / 13.00 uur / 14.30 uur / 16.00 uur / 17.30 uur / 19.00 uur / 20.30 uur

Met hoeveel personen kunnen we in 1 kamer?

Per kamer kun je met 7 personen tegelijk spelen

Kun je de kamer met meer dan 7 pers. spelen?

Meer dan 7 personen zijn vanwege de spelbeleving niet toegestaan. Natuurlijk kan je meerdere kamers tegelijk boeken.

Kan ik meerder kamers boeken ?

Geef bij de reservering aan welke kamer je wilt boeken. Ben je met meer dan 21 personen, neem dan even contact op om te bespreken welke opties het beste zijn voor jullie.

Wij zijn met ‘n grotere groep hoe gaat dit in z’n werk?

Escaperoom Venray heeft 3 kamers . Hierin kunnen per uur 21 pers. worden opgesloten.
Het resetten van de kamers kost circa 15 minuten.
De wachtende teams, kunnen zich vermaken met een drankje in onze tuinkamer of op ’t terras. Ook is het mogelijk om tijdens dit uur een andere activiteit te doen, zie hiervoor de mogelijkheden op www.nika-actief.nl. Of neem contact met ons op.

 Hoe laat moeten we aanwezig zijn?

We vragen jullie om een kwartier van te voren aanwezig te zijn.

Hoe lang duurt een bezoek aan de Escape Room?

Ongeveer 90 min.  15 min van te voren aanwezig voor ontvangst en speluitleg, 60 min spelen en dan nog 15 min. foto en nabespreken. Natuurlijk mogen jullie langer blijven en nog even gezellig napraten met een drankje en/of hapje. Wil je beginnen met een drankje is dit natuurlijk ook mogelijk, geef dit bij je reservering even aan.

Kunnen we ook bij jullie terecht om te eten/borrelen?

Dit kan zeker, jullie kunnen gezellig borrelen in onze tuinkamer. Maar ook voor tapas of bv een barbecue kun je bij ons terecht. Kijk ook onder het kopje arrangementen voor meer mogelijkheden wat betreft eten en drinken

Hoe kunnen we Escape Room Venray bereiken?

We zijn goed per auto te bereiken, Voor het navigatiesysteem kun je gewoon ons adres gebruiken. We hebben voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Kunnen we parkeren?

We hebben voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur.

Wat zijn de prijzen?

Ga via het kopje informatie naar onze prijslijst.

Zijn jullie prijzen incl. btw?

Ja de prijzen zijn incl. btw.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

U kunt op locatie per pin of contant betalen. Per creditcard is helaas niet mogelijk. Voor grote groepen is ook per factuur vooraf mogelijk.

Kan ik mijn reservering annuleren?

Het is uiteraard mogelijk om je boeking te annuleren, hiervoor gelden de volgende regels:

  • Annuleren doe je bij voorkeur telefonisch, is het meer dan een week voor de boekingsdatum kun je ook een mailtje sturen.
  • Kosteloos annuleren van 1 kamer is mogelijk tot 72 uur van te voren.
  • Kosteloos annuleren van meerdere kamers is mogelijk tot 96 uur van te voren.
  • Annuleer je na de kosteloze periode, maar minimaal 24 uur van te voren brengen wij € 50- per kamer in rekening.
  • Kom je niet opdagen of annuleer je minder dan 24 uur van te voren brengen wij het volledige bedrag van de boeking in rekening.

Zijn jullie rolstoel toegankelijk?

Jazeker, Onze kamers de ark en het mysterie in het bos zijn volledig rolstoel toegankelijk. Ook is er een invalidenparkeerplaats en invalidentoilet aanwezig.

Ik ben zwanger kan ik meedoen?

Dat kan zeker . Meedoen is echter wel ten aller tijden op eigen risico. Wanneer gewenst plaatsen we een extra stoel in de kamer.

Kan ik de Escape Room spelen als ik claustrofobisch ben?

Onze kamers de ark en het mysterie zijn ruim opgezet zij het niet dat je wordt opgesloten en dat kan voor sommige mensen geen fijn gevoel geven. Onze gamebegeleider heeft altijd zicht in de kamer en houdt jullie goed in de gaten. De kamers zijn ook op elk moment van binnenuit  met een nooddrukker te openen.

Zijn de Escape Rooms eng ?

Onze escape rooms zijn niet eng, maar er komt wel spanning en adrenaline bij kijken. En natuurlijk niet te vergeten het feit dat je wordt opgesloten. In de escape room worden jullie door een gamebegeleider in de gaten gehouden. Wordt de spanning echt te groot en willen jullie eruit, (Waar wij overigens niet vanuit gaan) Dan kun je op elk moment de deur openen d.m.v. de nooddrukker.

Mag mijn telefoon of camera mee naar binnen?

Nee , voordat je de escape rooms betreedt zullen we je vragen om je telefoon en/of camera in de kluisjes op te bergen. Alles wat je nodig hebt om te ontsnappen is in de kamers aanwezig.